Υλικό για διαδραστική επικοινωνία με τους πελάτες ,Λογότυπο logo

Υποστήριξη για το Τμήμα Φωτογραφίσεων , Γραφικών Προβολής της επιχείρησης σας

Σχεδίαση, βίντεο, φωτογραφίας και κείμενων , γραφικών για  δημιουργία σεναρίων για σκηνές παρουσιάσεων , προετοιμασία και ηχογράφηση εκφωνήσεων Βίντεο και γραφικά για την διάδοση του μηνύματος της επιχειρήσεις σας. Υλικό για σελίδες με διάταξη ανταποκρινόμενη δομή στο μέγεθος τις οθόνης: .

 

Δημιουργώντας προτάσεις Αξίας για τα προϊόντα σας, ή υπηρεσίες που παρέχουν αξία για τα τμήματα αγοράς του πελάτη σας.

Ποιοι είναι οι πελάτες-στόχοι τους και πώς επικοινωνούν μαζί τους.  Ετοιμασία υλικού για χρήση σε e-mail, τηλέφωνο και επιτόπιες επισκέψεις

Υλικό για βιτρίνες .βίντεο για την τηλεόραση, προθάλαμο, Ηχογραφημένα εκφωνήσεις κείμενων  ήχου και μουσικής για διαφήμιση

 

Δημιουργία εικόνων διανύσματος  Vector Artwork , αυτές οι μικρές εικόνες διπλά από κουμπιά εντολών στο λογισμικό , κουμπιά δραστηριοτήτων στις ιστοσελίδες, κουμπιά διακρατικά σε βίντεο. Αυτά τα μικρά εικονίδια είναι μια δυνατή γλώσσα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε.

Λογότυπα στα σημερινά πρότυπα ξέρεται η πρακτικές αλλάζουν τα λογότυπα γίνονται έγχρωμα τρισδιάστατα, τα φαινόμενα του χρώματος και ψηφιδωτά, τα οποία είναι καλά κατανοητό σχεδόν παντού. Όπως πολλές μάρκες, το λογότυπο μπορεί να παίξει σε ένα μοτίβο, αλλά το ίδιο το σήμα, μιλά επίσης από την υπόσχεση του τι είναι να έρθει. Έχουμε πολλά να πούμε για τα λογότυπα για εμάς δεν είναι απλός σχεδία.